Click to             enter

dimarts, 15 de juliol del 2008

LO RIU ÉS VIDA

Aquest diumenge hem fet una sortida especial: hem anat a fer immersió a l'Ebre. I no tenim paraules....


La sortida la vem fer amb Cosmodive i la veritat és que cal felicitar-los per la idea i l'organització. Vàrem ser 15 i vam estar tot el dia, però va passar volant.
És impressionant l'entorn, però ho és més l'interior del riu. Tot i que la visibilitat no va ser molt bona ens va permetre veure Silurs, anguiles, varietats diferents de petxines i un munt de musclos zebra, i això en quant a fauna, perquè també vam poder veure bombes de diferents tamanys llançades durant la guerra...ESPECTACULAR!!!

I un altre cosa guapíssima són les corrents. Són molt fortes segons les zones, i t'arrosseguen tant a superfície com a sota l'aigua. Algunes persones del grup ho comparaven amb les que hi pot haver a Maldives, així que imagineu...


Realment és una experiència recomanable,que si voleu provar només cal que us poseu en contacte amb Cosmodive amb l'Eric o la Maria, doncs tenen previst tornar-hi aviat. Cal esmentar però, que és requisit indispensable ser de nivell avançat doncs les fortes corrents del riu i la poca visibilitat així ho requereixen. També és important portar llum estroboscòpica o focus per tal de guiar-se correctament entre parelles. I cal assenyalar, per últim, que les immersions es fan amb globus de balització.



1 comentari:

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

Segur que us ho vau passar de conya, quan tingui més nivell ja miraré de venir també