Click to             enter

dilluns, 28 de gener del 2008

Llançà 20 de gener

Immersió a la platja de la Gola de Llançà:

La gina, el Ramon i l'Hannbial vam fer una immersió el passat 20 de gener a Llançà, a la Platja de la Gola. Vam tenir el suport logístic del Polux (que no es va ficar), la Fernanda i el Tro.

Aquesta platja porta molts records perquè va ser aquí on el Polux i l'Hannibal es van treure el OW





Feia un dia genial, assoleiat i sense vent, mar quasi plana (arrissada tècnicament), sense corrents, amb poca visibilitat, això sí, i 12 graus. Vam estar 48 minuts entrant a les 11:30 aprox. (després d'esmorzar com cal a can Guisset) i vam baixar uns 14 metres.

La Gina ens va ensenyar una senyora sèpia i ens vam trobar amb un pop i una canalització plena de ostres. També vam veure alguna anèmona. L'hannibal es va "reorientar", que no perdre, unes quantes vegades.

A veure com surt el reportatge de video del Ramon :-)

Un bon punt d'immersió per repetir més sovint!

2 comentaris:

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

A vegades no cal anar gaire lluny per gaudir dels fons marins, aquí som uns privilegiats i a vegades no ho sabem, a veure quan podem fer una sortideta junts

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.